Teren

15/03/2017
 

OO DeSUS Šmarje pri Jelšah

Redna letna skupščina Občinskega odbora DeSUS Šmarje pri Jelšah s praznovanjem dneva žena

V soboto, 11. 3. 2017 smo v Občinskem odboru Šmarje pri Jelšah izvedli redno letno skupščino, ki smo jo združili s praznovanjem dneva žena. Skupščine se je udeležilo 60 članic in članov, gost skupščine pa je bil predsednik Občinskega odbora DeSUS Podčetrtek Jože Počivavšek.

Obravnavali smo poročilo predsednika, finančno poročilo, poročilo nadzornega odbora ter sprejeli finančni in delovni program za leto 2017. V programu dela smo izpostavili še večjo prisotnost stranke med volivci in krajani, še boljše sodelovanje z društvi upokojencev, vključevanje zaposlenih in mladih, saj se zavedamo, da se bo brez vključevanja  mlajših stranka prehitro »starala«. Ker je prihodnje leto volilno leto, smo si zastavili nalogo, da smo še več prisotni na terenu.

Ob pohodih, izletih ter drugih srečanjih bomo posebno skrb posvetili tudi enemu dogodku, ki bo odmeven v lokalni skupnosti.

V stranko smo sprejeli pet novih članov, tako da OO kljub posameznim izstopom šteje preko 100 članic in članov.

Po uradnem delu smo nadaljevali z druženjem. Dogodek je bil popestren s živo glasbo in obdaritvijo prisotnih članic. Vsi so bili zadovoljni s programom srečanja in smo izrazili željo, da se še več družimo.

Slavko Javorič

 SAM_0009