Teren

13/03/2017
 

Letna skupščina stranke DeSUS občine Krško

Vlado Bezjak ostaja predsednik krškega DeSUS-a

9. marca 2017 je v Krškem potekala 10. letna skupščina stranke OO DeSUS Krško, kjer so med drugim razrešili dosedanje vodstvo in izvolili novo. Predsednik OO DeSUS Krško za naslednja štiri leta še naprej ostaja Vlado Bezjak, ki je poudaril: “DeSUS ima v krškem občinskem svetu tri predstavnike, želja pa je, da bi na naslednjih volitvah dobili še četrtega.”

Letne skupščine, ki se je je udeležilo okoli 50 članov stranke, se je udeležil tudi predsednik stranke DeSUS in zunanji minister Karl Erjavec, ki je med drugim spregovoril tudi o dobrem sodelovanju z društvi upokojencev, kjer so strankini potencialni člani. “Od 630.000 upokojencev stranko voli 100.000 upokojencev, če bi dosegli, da vsak pripelje še enega novega člana, bi DeSUS zmagal na naslednjih volitvah, ” je govor zaključil Karl Erjavec.

Poleg predsednika stranke sta se skupščine udeležila tudi Miroslav Berger, predsednik PO DeSUS za Dolenjsko, Belo krajino in Posavje in Drago Sotler, podpredsednik PO in predsednik OO DeSUS Brežice.

Karl Erjavec in Vlado Bezjak sta podelila tudi bronasto plaketo, ki jo je prejel Alojz Marolt, srebrno plaketo pa je prejela Marija Istenič. V kulturnem programu je sodeloval Rajhenburški oktet iz Brestanice.

Vlado Bezjak

Krško, 10. marec 2017

Fotografije Boštjan Colarič

This slideshow requires JavaScript.