Ostalo

03/01/2017
 

PREDNOVOLETNO SREČANJE ČLANOV OO DeSUS TRŽIČ

Letošnje leto je zaznamovala 10-letnica Občinskega odbora DeSUS Tržič. Občinski odbor  v Tržiču je bil ustanovljen novembra 2006. Za ustanovitev stranke v Tržiču je najbolj zaslužen dosedanji predsednik Janez Meglič, ki je odbor vsa ta leta izredno dobro vodil. Z njegovim vodenjem smo v teh letih pridobili veliko novih članov. Na lokalnem nivoju ima stranka dober ugled.

 Kot vsako leto doslej, smo tudi letos v decembru organizirali prednovoletno srečanje v Restavraciji Raj za naše člane. Dosedanjemu odboru se je iztekel mandat, zato smo izvedli še volilno programsko konferenco,  in izvolili novo vodstvo. Občinski odbor stranke bo vodila mag. Jana Jenko.

Našega srečanja sta se udeležila tudi predsednik stranke DeSUS Karel Erjavec in župan Občine Tržič mag. Borut Sajovic. Oba sta nam podala  analizo uspešnosti dela preteklega leta na državnem in lokalnem nivoju, aktualno politično stanje in spodbudne besede za delo v naprej.

Zaslužnim članom sta predsednik stranke DeSUS Karel Erjavec in dosedanji predsednik Občinskega odbora Janez Meglič podelila priznanja.

Prijetno praznično vzdušje so nam popestrili glasbeniki s svojimi nastopi.

V veselem razpoloženju smo si voščili mirne božične praznike in srečno v letu 2017.

This slideshow requires JavaScript.