Teren

21/01/2016
 

VESELO V NOVO LETO 2016 – ROGAŠKA SLATINA

Odbor stranke DeSUS Rogaška Slatina je organiziral tradicionalno božično-novoletno srečanje za svoje člane, medse pa so povabili tudi člane Društva upokojencev Rogaška Slatina. Več kot  150 veselih obrazov je napolnilo Steklarski hram.

V uvodnem govoru je predsednik  DeSUS-a Rogaška Slatina  Jože Kovačić zaželel, da večer preživijo samo za veselje in druženje s prijatelji, morda tudi nekdanjimi sodelavci. V dvorani je rastla temperatura in vsi so pogledovali proti vhodu, odkoder naj bi prišel župan mag. Branko Kidrič. Ob prihodu je bil sprejet z dolgim aplavzom, kar je dalo vedeti, da je med ljudmi zelo priljubljen. 

» Za  nami je leto velikih dogodkov, tako lepih, kot neprijetnih. Ampak danes je dan samo za vas in vaše veselje. Želim, da ga tako tudi preživite. V novem letu vam želim veliko zdravja, sreče in da se naslednje leto zopet vidimo tukaj v tako velikem številu« je povedal župan.

 Sledil je ples, za katerega je poskrbel trio Zagorje. V kulturnem programu je nastopil moški zbor Rogaška Slatina pod taktirko Metke Lorger. Za zabavni del je poskrbela Micika iz Pešec, sledil je še bogat srečolov in žrebanje vstopnic.

 »Dragi vsi skupaj, ob koncu leta bi se rad zahvalil vsem, ki ste nam pomagali, da smo uspeli doseči, kar smo si zadali. V novem letu vam želim, da ostanemo složni, sosed sosedu prijatelj. Bodite srečni, zadovoljni in naj vam zdravje služi,« je bilo novoletno voščilo predsednika Kovačića.

 Piše: Milenka Blažević

This slideshow requires JavaScript.

Foto: Milenka Blažević