Teren

07/07/2015
 

Izlet v Ljubljano – OO DeSUS Lendava

IZLET V LJUBLJANO – Obisk Državnega zbora RS l1

V skladu s planiranimi družabnimi aktivnostmi smo v OO DeSUS Lendava dne 12. maja 2015 organizirali  izlet v Ljubljano. Izleta se je udeležilo 39 članov, od katerih je bilo prisotnih tudi 5 članov OO DeSUS Črenšovci. Po predvidenem programu smo najprej opravili ogled DRŽAVNEGA ZBORA RS, nato pa so nam ogled parlamenta popestrili še nekateri poslanci, ki so si vzeli čas, nas pozdravili in nas seznanili z načinom njihovega sodelovanja oziroma z načinom zastopanja interesov tistih, ki so jih izvolili za poslance. Tako smo se srečali s Prekmurskimi poslanci g. Francem Laj, Lászlóm Göncz in  Jožefom Horvat, nato pa še s poslanci stranke DeSUS s Sašom Geržino, Fancem Juršo in Brankom Simonovičem.

l2

 

Po prijetnem ogledu Državnega  zbora smo se vkrcali na ladjo, s katero smo 3 ure pluli po Ljubljanici, kjer nas je presenetila krasna zelena obala. Na ladji smo opravili kosilo z bogato kulinarično ponudbo . Po kosilu je sledilo prijetno druženje.

Pozno popoldne smo se odpravili na pot proti domu ter se ustavili v BTC-ju kjer smo po želji lahko opravili tudi kakšen manjši nakup.

 Za popestritev poti proti domu smo se ustavili še na Trojanah, kjer smo  večerjali in se posladkali s krofi. Nato pa smo se v prijetnem razpoloženju z dosti humorja, zadovoljno odpeljali domov.

 

OO DeSUS Lendava

Drago NAĐ