Novice

28/01/2015
 

Tradicionalno prednovoletno srečanje

Občinski odbor DeSUS Rogaška Slatina je za svoje člane in upokojence organiziral tradicionalno prednovoletno srečanje v dvorani Steklarskega hrama. Srečanja so se udeležili v velikem številu.

Zelo zanimivo je bilo predavanje prof. dr. Bojana Tepeša, spec. Internista, ki je predstavil pomen programa Svit. V svojem izvajanju je posebej izpostavil: » Za sodelovanje pri programu Svit sem se odločil zaradi prepričanja, da je to dober program za ljudi in tudi za državo. Omogoča odkrivanje predstopenj raka in njihovo odstranitev oziroma odkritje raka v začetni fazi. Tako se bistveno zmanjša možnost za smrt zaradi debelega črevesa in danke, ki je drugi naj pogostejši rak v Sloveniji.« Vse je prisotne je pozval naj se v program vključujejo z vso resnostjo.

Zbrane je nagovoril predsednik stranke DeSUS Jože Kovačič, ki je opozoril na pomen delovanja stranke DeSUS, zaželel vesele in mirne praznične dni, v novem letu pa zdravja, sreče in srčnega upanja, da se v prihodnjem letu ponovno srečajo.

V nadaljevanju so v zabavnem programu sodelovali humoristi iz Šaleške doline, plesalca latinskoameriških plesov Kristina Zvonar in Aljaž Planinšek, moški pevski zbor Rogaška Slatina in muzikanti Trio Zagorje iz Huma na Sotli. Med zabavo je bil tudi bogat srečelov.

jože govor 18.12.2014

Milenka Blažević
Predsednik OO Rogaška Slatina Jože Kovačič, Foto: Milenka Blažević