Volitve 2014

17/09/2014
 

Zmago Knuplež, VAŠ kandidat za župana

POZDRAVLJENI

Večkrat se srečujemo, se nasmehnemo en drugemu in se prijazno pozdravimo. Vidite me na prireditvah, ko fotografiram, marsikoga od vas ali vaših otrok sem že predstavil v Odsevu. Članke, podpisane z mojim imenom ali psevdonimom » ZMAK », ste lahko prebirali v naši  reviji. Med drugim sem vsako leto pisal tudi o naši Osnovni šoli, o načinu dela v šoli, o ravnateljici in profesorjih, ki učijo in pomagajo vzgajati vaše otroke, da je vam staršem lažje, še posebej, ko vidite, da je šola prijazna do njih. Poleg pisanja člankov sem tudi v uredniškem odboru revije Odsev.

Rodil sem se v Mariboru, kjer sem končal Trgovsko šolo in vajeniško dobo v trgovskem podjetju Jeklotehna. Kot mlad fant sem treniral športni ples, ki je bil tedaj na naših tleh še v povojih. Leta 1973 sem se z ženo preselil v Mengeš in služboval v Kovinotehni v Ljubljani, kot pomočnik poslovodje. Ob delu sem končal srednjo poslovodsko šolo v Kamniku, prevzel  mesto poslovodje ter bil vsa leta zelo uspešen tako v Ljubljani kot v Mengšu. Ljubiteljsko sem bil sedem let predsednik Nogometnega kluba Mengeš in dolga leta športni vaditelj  namiznega tenisa v ŠD Partizan Mengeš. V športnem udejstvovanju sem opravil izpit za nogometnega sodnika in kasneje tudi za sodnika namiznega tenisa. Pred dvajsetimi leti sva z ženo Dušico kupila hišo in se s hčerama Uršulo in Alenko preselila v  Trzin, saj nama je bil kraj všeč in nisva se zmotila. V naši soseski živimo lepo in mirno  življenje, sosedje sodelujemo in si pomagamo med seboj.

Leta 1999 so me povabili za vodjo maloprodaje pri podjetju Elektrovod v Ljubljani. Sedaj sem mlajši upokojenec in bi rad svoje znanje in izkušnje delil z vsemi vami. K sodelovanju bom  pritegnil mlade– saj oni so naša bodočnost. Ekonomija, ki me spremlja celo življenje, mi bo v  pomoč pri delu župana Občine TRZIN.

V programu, ki ga predstavljam, ne obljubljam nič nemogočega, uresničil pa bom vse, kar se  bo dalo storiti v okviru danih možnosti. Poskrbel bom za varnost občanov in njihovega  imetja, saj vremenske ujme ne prizanašajo. Še naprej bom skrbel za štipendije in cenejše prevoze dijakov in študentov. Starejši občani bodo deležni vse potrebne podpore in spoštovanja, poskrbel bom, da bo njihovo življenje še naprej pestro in prijetno. Lotil se bom infrastrukture za še boljše življenje v našem Trzinu. Spodbujal bom športno in kulturno dejavnost v občini in pomagal društvom za njihovo uspešno delovanje. Poseben poudarek pa bom namenil razvoju podjetništva in obrti ter koriščenju evropskih sredstev za projekte Občine Trzin in za skupne projekte s sosednjimi občinami. Zahvalil pa bi se rad dosedanjemu županu in svetnikom za njihovo delo. Njihove dobre  projekte bom nadaljeval in dodal nove v okviru prostorskega plana in finančnih možnosti, seveda s pomočjo novih svetnikov in občinske uprave.

Zmago Knuplež,
VAŠ kandidat za župana

Untitled-8

Vljudno vas vabimo na srečanje z nami:

  • OLIVIA TRZIN 26.09.2014 OB 10. URI
  • MERCATOR 27.09.2014 OB 10. URI