Novice

29/03/2013
 

Spoštovani prijatelji stranke DeSUS!

Lepo vas pozdravljam na prenovljeni spletni strani stranke DeSUS. V zadnjem obdobju smo bili večkrat deležni upravičenih kritik, da spletna stran naše stranke ne ponuja dovolj informacij o delovanju stranke ter da obiskovalce strani ne seznanja z aktualnimi stališči stranke do splošnega družbenega dogajanja v naši državi. Zagotavljam vam, da se bomo v prihodnje potrudili, da bo temu drugače in da boste na spletni strani dobili vse informacije, ki so zanimive za članstvo kakor seveda tudi za širšo javnost.

Način dela stranke DeSUS pa se ne bo spremenil le na področju spletne strani. Volilni kongres stranke, ki smo ga imeli 1. marca 2013, je dal jasno sporočilo. Članstvo stranke se je na podlagi kandidatur za predsednika stranke odločilo po kateri poti bo stranka hodila v naslednjem štiri letnem mandatu. Odločili ste se, da je program in način vodenja stranke DeSUS, ki sem ga predstavljal pred kongresom tisti, ki mu zaupate in v katerem vidite pravo smer za nadaljnji razvoj naše stranke. Na tem mestu vam lahko z gotovostjo zatrdim, da bom upravičil vaše zaupanje in da bom stranko DeSUS skupaj z vami vodil po poti uveljavljanja našega programa ter doseganja še boljših rezultatov.

Dovolite, da se iskreno zahvalim vsem, ki ste na Kongresu izrazili podporo meni kot predsedniku stranke kakor tudi moji ekipi. Zahvaljujem se tudi vsem, ki ste k tej podpori kakorkoli pripomogli. Vaše zaupanje predstavlja za mene in mojo ekipo veliko zavezo, da tudi v prihodnje pokončno zastopamo stališča in interese naših volivk in volivcev.

Veselim se sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljam!

Vaš predsednik, Karl Erjavec